ihracattalepalmanyasuriye
DOLAR
42,5291
EURO
49,5628
ALTIN
5.744,63
BIST
11.007,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya
Hafif Yağmurlu
10°C
Konya
10°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
12°C
Pazar Az Bulutlu
10°C
Pazartesi Çok Bulutlu
10°C
Salı Çok Bulutlu
9°C
Karavan CEO’su Ali Aygün: “E-Ticaret Yapar Gibi İhracat Yaptıracağız”

Karavan CEO’su Ali Aygün: “E-Ticaret Yapar Gibi İhracat Yaptıracağız”


Türkiye yeni B2B e-ticaret ekosistemine yeni bir marka daha katılıyor, Karavan B2B Ultra Commerce platformu. CEO Aygün, Linkedin’de yaptığı açıklamada: Türkiye’de bir ilki gerçekleştireceğiz. İhracatçılara, E-Ticaret yapar gibi ihracat yaptıracağız. ” dedi.

Aygün, Türk B2B ekosistemine yeni girecek marka ile önemli ip uçları verdi: ” Türk Devletleri Teşkilatı üye ülkeleri başta olmak üzere, sonrasında Avrupa, Amerika ve Afrika kıtalarına uzanacak B2B Ultra Commerce platformumuz ile sınırlar ötesi ticareti kolaylaştırıyoruz. Alıcılar, satıcılar ve hizmet sağlayıcılar tek bir dijital çatı altında buluşacak. Lojistik, ödeme, sigorta ve diğer tüm süreçleri tek platformdan yönetebilecekler. Aynı zamanda iş ortaklarımızla güçlerimizi birleştirerek Türkiye’de ihracatçı sayısını ve ihracat hacmini artırmayı hedefliyoruz.

İlk firmalarımızı ön kayıt sürecine davet ediyoruz.

Şu anda özel davetimizle aramıza katılan 55 firma bulunuyor ve bu firmalarla birlikte toplamda 88 bin ürün çeşitliliğine ulaştık. Diğer aday firmalarımızın onboarding süreçleri ise hızla devam ediyor.

İhracat yapmak, yeni pazarlara açılmak veya doğru iş ortaklarını bulmak isteyen tüm firmaları aramızda görmekten memnuniyet duyarız.”

13.09.2025
191