Rusya’dan yazan ithalat firması, Türkiye’den Yüksek Belli Kot Pantolon ithal edecek. Kot Pantolon (Denim) üreticisi olan Türk şirketler için Rusya’dan gelen bu talep yeni bir ihracat pazarı olabilir. Bu alım ilanın detaylarına TurkishExporter / VIP üyeleri cevap verebilir.
? Talebin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz
Tüm Kot Giyim Sektörlerinde İthalat Talepleri
Rusya’dan Gelen İthalat Talepleri
Yüksek Belli Kot Pantolon satın alacak ithalat firmalarına şu ürünlerde teklif edilebilir: Düşük Belli Kot Pantolon, Skinny Jean, Mom Jean, Bootcut Jean, Slim Fit Jean, Kot Etek, Kot Ceket, Kot Gömlek, Kot Şort, Kadın Pantolonları, Erkek Pantolonları, Çocuk Kot Giyim, Kot Elbise, Kapri Pantolon, Kargo Pantolon.
Bu sektörlerde tüm dünyadan ithalatçı firmalar bulmak için Global Co. sayfalarımızı ziyaret edin veya TurkishExporter’dan ticari istihbarat raporları isteyin.
Başka hangi sektörler bu ürünle ilgilenebilir: Hazır Giyim Mağazaları, Moda ve Tekstil Markaları, Online E-ticaret Siteleri, Butikler, Büyük Perakende Zincirleri, Gençlik ve Genç Moda Markaları, İhracat ve Toptan Giyim Firmaları, Moda Tasarımcıları ve Koleksiyon Üreticileri, Alışveriş Merkezleri, Hediye ve Promosyon Ürün Firmaları.