Özbekistan’dan yazan bir ithalat firması, Türkiye’den Koku & Esans Ürünleri satın almak istiyor. Kozmetik ve esans üreticisi olan Türk şirketler için Özbekistan’dan gelen bu talep yeni bir ihracat pazarı olabilir. Bu alım ilanın detaylarına TurkishExporter / VIP üyeleri cevap verebilir.
➤ Talebin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz
Tüm Parfümler-Deodorantlar İthalat Talepleri
Özbekistan’dan Gelen İthalat Talepleri
Koku & Esans Ürünleri satın alacak ithalat firmalarına şu ürünlerde teklif edilebilir: Oda Parfümü, Tütsü, Aromaterapi Yağları, Masaj Yağları, Sabun, Şampuan, Vücut Losyonu, Deodorant, Mum, Cilt Bakım Kremleri, Duş Jeli, Yüz Maskesi, El Kremi, Güneş Kremi, Organik Bakım Ürünleri.
Bu sektörlerde tüm dünyadan ithalatçı firmalar bulmak için Global Co. sayfalarımızı ziyaret edin veya TurkishExporter’dan ticari istihbarat raporları isteyin.
Başka hangi sektörler bu ürünle ilgilenebilir: Kozmetik Mağazaları, Spa ve Güzellik Merkezleri, Otel ve Konaklama Sektörü, Market ve Süpermarket Zincirleri, Online Kozmetik ve Bakım Platformları, Eczaneler, Organik ve Doğal Ürün Marketleri, Hediyelik ve Promosyon Firmaları, İhracat ve Distribütör Firmaları, Ev Dekorasyon ve Aksesuar Mağazaları.