INOX BOXES FOR HERMETICALLY SEALED FOOD NEED IN KOSOVO

Sosyal Paylaşım:


2210-kosova-gıda-saklama

Kosovalı bir firma gıdaya uygun paslanmaz çelik ağzı contalı kaplar saklama kapları sefer tasları ithal etmek istediklerini beyan etmiştir.
Inox boxes for hermetically sealed food need in Kosovo
Pershendetje jam i interesuar per kuti te Inoksit per ushqim qe mbyllen hermetikisht.
Ne i kemi te gjitha dimensionet dhe formen si duket paketimi, vetem na duhen disa qmime edhe kush mund te na i prodhoj.
Na duhet edhe çertifikata e konformitetit dhe lloji i Inoxit qe perdoret.
Faleminderit Favzi.
Hello, I’m interested in Inox boxes for hermetically sealed food.
We have all the dimensions and the form looks like packing, we only need some prices and who can produce it.
We also need the Conformity Certificate and the type of Inox used.
Thank you Favzi.